lørdag 29. november 2008

Kiel-tur

Lørdag 29. november var jeg tilbake på skolen igjen etter nok en tur med reiselivsklassen. Turen gikk denne gangen til Kiel. Onsdag 26. november var sekker og bag'er pakket og klassen var veldig klare for å dra på tur. Vi skulle reise med Color Magic, noe som var ganske bra, for det var nesten ingen som hadde reist med dette skipet før. Da vi kom ombord på skipet var det flere som fikk seg en skikkelig overraskelse. Skipet hadde en 150 meter lang handlegate (innendørs selvfølgelig) og dette var litt av et syn! Det var butikker over alt, masse lys og masse musikk.

Samme kveld skulle vi spise middag på den ene av restaurantene, og der var det kjempegod mat. Etter en stund skulle vi flytte oss over i Magic Show Lounge, der kveldens underholdning skulle være. I løpet av den tiden vi satt og spiste, hadde det bygd seg opp litt sjø ute, så når vi skulle gå, var ikke akkurat skipet stødig. Hele klassen, og resten av passasjerene også, gikk i sikk-sakk bortover gangen og det så nok passe dumt ut.

Dagen etter sto shopping i Kiel for tur. Jeg og et par andre holdt oss på to av de store kjøpesentrene i byen, og der fikk vi kjøpt litt av hvert. Vi hadde ikke så veldig lang tid i Kiel dessverre. Hadde vi hatt litt bedre tid hadde vi nok kunne gått litt mer rundt og sett. Men selv om vi ikke hadde allverdens tid, så vi oss fornøyde med det vi hadde fått sett og gjort.

På fredagen, da vi kom til Oslo, dro jeg hjem en tur. Det var deilig å få komme hjem og bare slappe helt av, og få treffe Ina igjen:)

Som sagt, lørdag var jeg tilbake på skolen igjen, og selv om det var deilig å være hjemme, var det ganske godt å komme opp på skolen igjen:)

Ingen kommentarer: